Για τους οδηγούς σχολικών

Τι δυνατότητες μου προσφέρει η εφαρμογή;

Το SchoolBus Alert σας παρέχει σημαντικές δυνατότητες, που διευκολύνουν την καθημερινή διαχείριση του προγράμματός σας, όπως : α) Να επιλέγετε το σχολικό με το οποίο θα πραγματοποιήσετε το δρομολόγιο β) Να επιλέγετε αναλυτικά τη διαδρομή που θα διανύσετε και τις στάσεις για κάθε μαθητή γ) Να ενημερώνετε τους γονείς των μαθητών για την ώρα άφιξης

Πως στέλνω ειδοποιήσεις από το κινητό μου στους γονείς των μαθητών;

Για να στείλετε ειδοποιήσεις από το κινητό σας στους γονείς, πηγαίνετε στο μενού και επιλέγετε το SMS εικονίδιο. Μόλις το πατήσετε, σας δίνεται η δυνατότητα να στείλετε ειδοποίηση είτε σε όλους τους γονείς των μαθητών, είτε συγκεκριμένα στους γονείς, που τα παιδιά τους δεν έχουν αποβιβαστεί ακόμη από το σχολικό. Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα να

Πρέπει να είμαι συνδεδεμένος στο Internet για να χρησιμοποιώ την εφαρμογή;

Η σύνδεση στο Internet δεν είναι αναγκαία για να λάβετε μία ειδοποίηση μέσω SMS. Αν είσαστε συνδεδεμένος στο Internet (μέσω wifi ή mobile data), θα μπορείτε να λαμβάνετε push notifications (real time ειδοποιήσεις), αλλά και να αξιοποιείτε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει η εφαρμογή (real time προβολή του σχολικού πάνω στο χάρτη, κτλ).

Υπάρχει χρέωση στο λογαριασμό του κινητού μου για τη χρήση του SchoolBus Alert;

Όταν κάνετε χρήση της εφαρμογής μέσω wifi, δεν υπάρχει καμία χρέωση. Στην περίπτωση που κάνετε χρήση δεδομένων κινητού (3G ή 4G), χωρίς να έχετε κάποιο πρόγραμμα mobile internet με πάροχο κινητής, τότε θα υπάρχει ανάλογη χρέωση (χρέωση ανά MB).

Μπορώ να χρησιμοποιώ την εφαρμογή SchoolBus Alert ανεξάρτητα από το αν τη χρησιμοποιεί το σχολείο;

Όχι. Για να κάνετε χρήση της εφαρμογής, θα πρέπει και το ίδιο το σχολείο να τη χρησιμοποιεί, έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες που σας παρέχει το app (ενημέρωση για το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκεται το σχολικό, λήψη ειδοποιήσεων ενημέρωσης, κτλ).